Din kompletta

leverantör

Om SPG AB

Stockholms Plåt & Gummiperforering, SPG AB, är ett familjeföretag som drivs i andra generationen av bröderna Peter och Håkan Cederberg. Företaget bildades 1973 men har rötter tillbaka till 1959 då Bo Cederberg startade som försäljare av stålgaller. SPG drevs av dåvarande ägare ända till 1987, då Peter Cederberg gick in som 50 % ägare tillsammans med Johan Töndevold.

Som företag är vi väldigt kundinriktade och har utvecklat företaget till att ha en flexibilitet för att kunna skräddarsy varje order till kundens önskemål.

Vi arbetar nära våra kunder och en stor del av vår service är den kunskap vi besitter. På så sätt kan vi hjälpa kunder med deras diverse problem och komma på nya innovativa lösningar för just deras applikation och deras behov.

Från att ha varit ett utpräglat stålgaller-företag satsades det mer och mer på både gummi- och polyuretansiktmedia. Vilket betyder att vi idag kan erbjuda ett komplett sortiment av siktmedia samt reservdelar och tillbehör.

I början av 2000-talet startades en ny verksamhetsgren upp, Industri & Design.

Produkterna i denna gren är närbesläktade med traditionella stålgaller. De vanligaste produkterna är sträckmetall, perforerad plåt, svetsade galler etc. Dessa produkter används ofta inom byggindustri och som dekoration inom fastighetsbranschen.

Under åren har SPG AB utökat sina produktionsplatser. I dagsläget har SPG AB produktion, via dotterbolag, i Sverige, Norge, Danmark och i Finland.

Vi strävar ständigt efter att vara nära våra kunder för att kunna erbjuda den bästa servicen och rätt produkt till varje produktionsställe.